Bliksembeveiliging

D.A.B.I.B. Group, gevestigd in Vlaams Brabant, is uw specialist op het vlak van bliksembeveiliging. Wij leveren, plaatsen, onderhouden en herstellen alle mogelijke bliksemafleiderinstallaties (Kooi van Faraday, Mazenkooi,opvangpunten).

Wanneer uw gebouw uitgerust is met een bliksemafleider, is het beveiligd tegen de gevolgen van een directe blikseminslag door deze af te leiden naar de aarde. De stroom die door de bliksem wordt geproduceerd zal uw gebouw niet binnendringen, maar deze rondom afleiden, via een geperfectioneerde technische installatie (kooi van Faraday). Naast hoogbouw, ziekenhuizen, kerken, GSM - antennes en industriegebouwen beschermt D.A.B.I.B. ook uw privéwoning tegen de vaak verwoestende gevolgen van rechtstreekse en onrechtstreekse blikseminslag via externe en interne bliksembeveiliging (overspanningsbeveiliging).

Ook staan wij in voor het tijdelijk ontmantelen van uw bliksemafleiderinstallatie voor renovatiewerken aan uw dak en/of gevel. In dit opzicht, en zeker bij nieuwbouw is het interessant te weten dat daalleidingen ook achter de gevel gemonteerd kunnen worden.

Wij garanderen flexibiliteit en kwaliteit! Gratis bestek op aanvraag. Bekijk ook zeker onze website voor meer info, referenties en foto’s.